عقب نشینی نماینده مردم در برابر مردم

ساخت وبلاگ

به گزارش خبر هرمزگان، احمد مرادی در جمع خبرنگاران گفت: واکنش جامعه و حساسیت افکار عمومی در خصوص آیین های سنتی و بومی قابل تقدیر و موجب خرسندی است.

وی ادامه داد: نه در گذشته و نه در حال و نه در آینده اطمینان داشته باشید هیچ گاه مخالف سنت ها و آیین های خودمان نبوده و نخواهم بود.

مرادی اضافه کرد: برای این سنت ارزش زیادی قائلم چرا که میراث گرانبهایی است که از اجداد و نیاکان ما بر جای مانده است.

این نماینده مجلس همچنین گفت: بعید می دانم که یک هرمزگانی مخالف آیین هایی باشد که ریشه در تاریخ و فرهنگ منطقه دارد.

هر چند مرادی در گفت و گوی قبلی خود با ایرنا کوچکترین اشاره ای به سایر شخصیت های فرهنگی و هنری استان نکرده بود در نشست خبری جدید خود اظهار داشت: منظورش از طرح موضوع، توجه بیشتر به اسطوره های موسیقی جنوب مانند ابراهیم منصفی، ناصر عبداللهی و صالح سنگبر است.

وی مدعی شد: بحث و تاکیدش بر این است که ساخت این نمادها باید به دست هنرمندان استان انجام شده و از ظرفیت هنرمندان بومی بهره گرفته شود. 

مرادی اضافه کرد: همواره مدافع هنرمندان استان بوده و هست و این که هنرمندی مانند قنبر راستگو بدون مسکن باشد مورد پذیرش نیست.

وی تاکید کرد: تندیس ها باید مناسب طراحی شوند و به همه آیین ها و سنت های بومی که مورد احترام مردم هستند، پرداخته شود.

این نماینده همچنین تاکید کرد: هیچگاه مخالف موسیقی نبوده و در اوج فضای بسته در دولت دهم که در فرمانداری بندرعباس مسوولیت داشته است همواره حامی صدور مجوز برای برپایی کنسرت ها بوده است.

مرادی در  عین حال از ایرنا بابت انتشار گفت و گوی قبلی خود قدردانی کرد و گفت: این تلاش را ارج می نهم و برای آن احترام قائلم.

این که این نماینده محترم حساسیت افکار عمومی را ارج نهاده و اظهارات خود را اصلاح کرده است و واکنشی از جنس توجیه های مرسوم در بین مسوولین نداشته و به تکذیب و اتهام افکنی روی نیاورده است در جای خود شایسته قدردانی است، اما آنچه در این میان قابل توجه است نقش رسانه های جمعی در شفاف سازی و مطالبه گری است.

 این نماینده مجلس در گفت و گو با ایرنا به صراحت و شفافیت خواستار جمع آوری نماد "ساخت"  از سوی شهرداری شد و اظهار کرد؛ هیچ گاه در فرهنگ بندرعباس رقص و ساز و آواز جایگاهی نداشته است و نصب نماد مراسم «ساخت» و نمایش دُهُل و آلات موسیقی به عنوان نماد فرهنگی، زیبنده مردم هرمزگان نیست.

افکار عمومی به این گفته ها واکنش نشان داد و یادداشت ها و تحلیل های مختلفی در دفاع از این میراث بومی منتشر شد و کاربران فضای مجازی و رسانه های جمعی با انتقاد از این اظهارات، بر ضرورت پاسداری از آیین ها و سنت های بومی و هویت محلی که مورد احترام مردم است تاکید کردند. 

هر چند هنرمندان و صاحبان فن به نحوه اجرا و کیفیت احداث نمادهای شهری خصوصا سازه های بومی محلی انتقاد دارند اما در کنار آن از ایده شهرداری بندرعباس در توجه به توسعه نمادهای بومی نیز دفاع می کنند.

هرمزگان زیبا...
ما را در سایت هرمزگان زیبا دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان hormoz بازدید : 199 تاريخ : يکشنبه 8 بهمن 1396 ساعت: 14:24